Produsert dører og vinduer siden 1978

Vi har stor interesse og etterspørsel etter Smølavinduer og Smøladører

Smølavinduer

Vi utfører grundig arbeid basert på tradisjon og erfaring, med metoder og materialer som ivaretar dagens krav til isolasjon og kvalitet

På Smølavinduet AS, som har produksjonslokaler på Smøla, er det produsert vindu og dører for rehabiliteringsmarkedet siden 1978. Våre produkter er laget av kraftige materialer, noe som gjør vinduene til noen av landets mest robuste. Våre produkter er «testet» på Smøla gjennom mange år i det barske klimaet, med mye vind og nedbør. 

Stor interesse og etterspørsel

Vi opplever stadig stigende interesse og etterspørsel etter våre produkter. Dette tror vi skyldes at vi leverer kvalitetsprodukter i tillegg til at vi produserer vinduer og dører etter kundens ønsker. Her får kunden velge mellom forskjellige størrelser, glasstyper og overflatebehandlinger.

Foretrukket av byantikvaren

Våre produkter benyttes på nye hus så vel som til rehabilitering av eldre hus og bygårder. Vinduene våre tilfredsstiller dagens krav til både utseende og isolasjon – uavhengig av om det er moderne eller gammel stil. Vi har ved flere anledninger blitt foretrukket av byantikvaren i flere av våre største byer, fordi Smølavinduet har profiler og utseende som beholder byggets og vinduets stil.